29 Ekim 2011 Cumartesi

Sevilen Şarkıcı Pınar Öner Kent Radyo'da

Pınar Öner Mersin’e konser için geldi ve soluğu Kent Radyo’da aldı. 

Kent Radyo’da Efe Sezer’in konuğu olan Öner, yeni albümü ‘Hala Beyaz’ ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Canlı yayında telefonların neredeyse hiç susmadığı programda yeni albümünden parçalar seslendiren Pınar Öner’e yoğun ilgi gözlerden kaçmadı. Ufukturu.net ayrıcalığı ile internet üzerinden dinlenen programa yurdun dört bir yanından sorular yağmur oldu aktı.


 

İKİNCİ KLİP ÇOK SEVİLEN ŞARKI ‘MAŞA’YA

Pınar Öner “Albümün ilk klibini El Adamı adlı şarkıya çektik. İkinci klibimizi de Maşa şarkısına çektik.Maşa’nın klibi hazır fakat henüz yayınlanmadı. Çok kısa zamanda müzik kanallarında yayınlanmaya başlayacak.

 

YILDIZ TİLBE’Yİ COVERLAMAK RİSKLİYDİ

Yıldız Tilbe’nin şarkısını coverlamak beni çok düşündüren bir şeydi.Acaba insanlar benimserler mi diye  çok düşündüm.Fakat gelen tepkiler beni çok rahatlattı.Albümünde Yıldız Tilbe,Ümit Sayın,Mustafa Ceceli gibi isimlerle de çalıştım.

 

MERSİN İKİNCİ EVİM OLDU

Bu beni çok gururlandırıyor. Ayrıca Mersin’i çok seviyorum. Mersin ikinci evim gibi oldu. Mersin halkı böyle bir şehirde yaşadıkları için çok şanslılar.”dedi.
 Programa müzikseverler de büyük ilgi gösterdi. Telefon bağlantıları ve mesajlarıyla programa renk kattılar. Pınar Öner de bu ilgiden çok mutlu oldu ve Kent Radyo’ya teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

 

Program Sonrası Genel Koordinatörümüz Mirza Turgut ve Genel Yayın Yönetmenimiz İbrahim Özgür Kutlay’ın sorularını yanıtlayan Pınar Öner, 

Mersin’de birçok organizasyonda yer aldığını belirtti. Başarılı organizatör Sipan Babur ile çalışmanın en güzel yönlerinden birisinin Mersin’i daha çok ziyaret etme şansının olduğunu belirterek Mersin’i öven güzel sanatçı, Türk Halk Müziğine duyduğu beğeniyi dile getirdi. Kendisinin de halk müziğine yatkınlığından bahseden Öner ilerleyen dönemlerde böyle bir albüm çalışması olabilir mi sorumuza ise politik bir cevap verdi; Kısmet.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder